Maksimalan kvalitet, povoljna cijena i minimalan rok izrade.

Telefon

+387 51 744 054

Email

mpm@mpmdoo.com

Adresa

Vrbaska 4, 78420 Srbac

О НАМА

Предузеће „МПМ“ доо основано је 1982. године. основао Здравко Цвијетић као самосталну занатску радњу „Цвијетић“. Сједиште и производња компаније налазе се у Српцу, Босна и Херцеговина, непосредно уз границу са ЕУ (Хрватска). Производимо металне производе већ 36 година, а производимо за потребе наменске (војне) индустрије, аутомобилске индустрије, електроиндустрије и индустрије намештаја. пре 16 година Израђујемо рекламне полице и регале (ПОП/ПОС) за потребе реномираних компанија као што су: МАРС (ВРИГЛЕИ), НЕСТЛЕ, ЦОЦА ЦОЛА, ПРОЦТЕР & ГАМБЛЕ, МОНДЕЛЕЗ, ПХИЛИПС, ЛОРЕАЛ, а око 50% производа извозимо у тржиште ЕУ. Извезли смо наше производе у преко 20 земаља.

У МПМ-у производимо рекламне полице и штандове од разних металних профила, цеви, лимова, жице, разних пластичних и дрвених материјала.
Запошљавамо 25 радника, а капацитет производње је око 10.000 полица и регала годишње.
Поседујемо флоту од преко 50 машина за обраду метала и пластичних и дрвених материјала (ЦНЦ пробијање, разне машине за обраду цеви, лимова и жица, алатне машине, миг/маг/тиг апарати за заваривање и тачкасто заваривање). Завршна обрада се врши електростатичким лакирањем (пластификација). Пластичне материјале обрађујемо на ласерским и ЦНЦ глодалицама. За брендирање производа користимо дигитални штампач високог квалитета ( РОЛАНД ВерсаЕКСПРЕСС РФ-640), резач ( РОЛАНД ЦАММ-1 ГР-640) као и сито штампу.