Maksimalan kvalitet, povoljna cijena i minimalan rok izrade.

Telefon

+387 51 744 054

Email

mpm@mpmdoo.com

Adresa

Vrbaska 4, 78420 Srbac

O NAMA

MPM DOO

Mašinska PRERADA metala

Mašinska prerada metala, te dizajn i proizvodnja izložbenih polica i  ormarića po mjeri. Naš jedinstveni pristup uključuje prodajno osoblje orijentisano na dizajn koji radi sa kupcima na kreiranju riješenja koja su privlačna i ekonomična. Od definisanja projekta, izrade prototipa do proizvodnje, mi izvodimo svaki korak sa internim stručnjacima i ponosni smo što smo riješenje na jednom mestu.

Šta radimo?

NAŠA ISTORIJA

Firmu “MPM” doo je 1982. godine osnovao Zdravko Cvijetić kao Samostalnu zanatsku radnju “Cvijetić”. Sjedište firme i proizvodnja se nalaze u mjestu Srbac, Bosna i Hercegovina, neposredno uz granicu sa EU (Hrvatska). Preko 40 godina bavimo se proizvodnjom metalnih proizvoda, a proizvodili smo za potrebe namjenske (vojne) industrije, auto-industrije, elektro-industrije i industrije namještaja. Poslednjih 20 god. bavimo se proizvodnjom reklamnih polica i stalaka (POP / POS) za potrebe renomiranih kompanija što su: MARS (WRIGLEY), NESTLE, COCA COLA, PROCTER&GAMBLE, MONDELEZ, PHILIPS, LOREAL,… a oko 40% proizvoda izvozimo na tržište EU. Naše proizvode smo izvozili u preko 20 zemalja.

U MPM-u reklamne police, stalke i metalne ormarice proizvodimo od različitih metalnih profila, cijevi, limova, žice, raznih plastičnih i drvenih materijala. Zapošljavamo 25 radnika, kapacitet proizvodnje je oko 20.000 polica i stalaka godišnje. Raspolažemo mašinskim parkom od preko 50 mašina za obradu metala i plastičnih i drvenih materijala (CNC probijanje, CNC 2D motanje i sječenje žice, CNC apkant presa za savijanje lima, razne mašine za obradu cijevi, limova i žice, alatne mašine, mašine za zavarivanje mig/mag/tig te tačkasto zavarivanje). Završna obrada se vrši postupkom elektrostatičkog lakiranja (plastifikacija). Obradu plastičnih materijala vršimo na laseru i CNC glodalicama. Za štampu za brendiranje proizvoda koristimo digitalni štampač visokog kvaliteta i kater (ROLAND).

300K+

Proizvoda

600+

Klijenata

40+

Godina postojanja

MPM DOO

Naš proces razvoja u šest koraka:

Definisanje projekta

Razvoj i prezentacija koncepta

Konačno odeđivanje cijene

Inžinjering i razvoj prototipa

Proizvodnja i distribucija

Povratne informacije nakon isporuke

POŠALJITE NAM UPIT

Molimo vas da popunite sledeći formular sa svojim kontakt podacima i pitanjem, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.