Maksimalan kvalitet, povoljna cijena i minimalan rok izrade.

Telefon

+387 51 744 054

Email

mpm@mpmdoo.com

Adresa

Vrbaska 4, 78420 Srbac

ПРОИЗВОДИ И УСЛУГЕ

Самостојеће полице

Израђујемо самостојеће рекламне (рекламне) полице од металних профила, разних облика (цеви, лимови, жице,..) у комбинацији са разним пластичним (Форек, Плеки, Алубонд,..) или дрвеним материјалима. Основне карактеристике полица су висока носивост, чврстоћа и издржљивост. Испоручујемо полице углавном брендиране. За брендирање користимо најсавременију опрему за дигиталну штампу. По жељи купца на полице можемо уградити ЛЕД расвету.

Паразити стоје

Израђујемо штандове за паразите од металних профила, разних облика (цеви, лимови, жице,..) у комбинацији са разним пластичним (Форек, Плеки, Алубонд,..) или дрвеним материјалима. Мање су по величини и тежини, а дизајнирани су за постављање на пулт или качење на друге полице и полице. Испоручујемо углавном брендиране штандове. За брендирање користимо најсавременију опрему за дигиталну штампу. По жељи купца на полице можемо уградити ЛЕД расвету

Палетне полице

Полице већих димензија, а најчешће површине евро-палете су 1200 к 800 мм (палета), 800 к 600 мм (полупалета) и 600 к 400 мм (четвртина палета). Производе се као комплетне полице, али и у варијанти омотача око стандардне дрвене полице. Највећа предност оваквих полица је велика носивост и прегледност са свих страна. Они су робусне конструкције и имају велику снагу и издржљивост. Они пружају различите опције брендирања. По жељи купца могуће је уградити ЛЕД осветљење.

Крај гондоле

Гондола енд су полице које се најчешће постављају на чело полица (полица) у продавницама. Такође се користе као секундарне позиције да би се издвојиле из своје категорије. Могу се производити као самосталне полице или као плашт око постојеће полице. Углавном се налазе у пролазима кроз које се купци често крећу. Они нуде велики број различитих опција приказа производа, а такође пружају различите опције брендирања и осветљења.

Дигитална еко растварач штампа и сечење

Најсавременија ОПРЕМА ЗА ВРХУНСКИ ЕКО СОЛВЕНТ ШТАМПУ И РЕЗАЊЕ (ЦУТ) ФОЛИЈЕ

Поред брендирања наших производа, такође пружамо услуге штампања и мучења

– За штампање користимо штампач (катер) – РОЛАНД ВерсаЕКСПРЕСС РФ-640
мак. Резолуција 1440 дпи – мак. ширина штампе 1615 мм – мак. брзина штампања 48,5 м² / х
Можемо да штампамо на следећим материјалима:

САМОЛЕПЉИВА ФОЛИЈА – је материјал који се може наносити на читав низ различитих подлога, нпр. излози, возила, плексиглас, форек… Деле се према дуговечности (1,3,5 и више година) и према закривљености површине на коју се лепи. Може бити сјајна и мат фолија. Може бити са провидним или сивим лепком. Беле лепљиве фолије се користе за светлеће рекламе или светле позадине, док се сиви лепак користи за тапете које у потпуности треба да спрече улазак светлости у просторију (ако је излог) или ако се лепи стари визуелни (сиви лепак спречава провидност).
МЕСХ – је специјални ПВЦ материјал са перфорираном структуром која омогућава струјање ветра, што га чини погодним за израду банера за скеле, али и друга места која су изложена јаким ударима ветра.
ГРАФИКА ЗА ПРОЗОР – налепница од специјалног перфорираног материјала, која омогућава поглед споља, а истовремено онемогућава поглед изнутра и приказује рекламе.
ПЛАТНО ИЛИ СЛИКАРСКО ПЛАТНО – најчешће се користи за израду посебних слика које се касније развлаче на рамове. Сами бирате слику или визуал.
САМОЛЕПЉИВО ПЛАТНО – најчешће се користи за унутрашњу декорацију као посебне и уникатне тапете. У могућности смо да се прилагодимо било којој димензији зида и осликамо фотографијом која вам се највише допада.
ФИЛМ ЗА ПОЗАДИНСКО СВЕТЛО – посебан материјал који се користи у рекламама које имају осветљену позадину. По правилу, на њему се штампа двоструки слој боје тако да је резултат савршен када је осветљен.
ЦИТИ ЛИГХТ ПАПИР – најчешће се користи за класична градска светла која стоје поред трамвајских и аутобуских станица. То је јефтинија, много јефтинија варијанта филма са позадинским осветљењем.
БЛУЕБАЦК ПАПИР – најјефтинији материјал за солвентну штампу. Користи се за прављење билборда где квалитет штампе није у првом плану. Има плаву позадину на коју се може нанети лепак.
ФОТО ПАПИР – Постоји мат и сјајна опција и сама реч, намењена је за штампање фотографија које треба да изгледају врхунски. Тежина таквог папира креће се од 130г/м2 до 300г/м2.
ЗАВЕСА – њене главне карактеристике су тешко кидање и отпорност на спољашње временске услове, а пошто се лако поручује и спаја, димензије су практично неограничене. Уз помоћ специјалних профила (ФМ профила) поставља се на зидове зграда, ограде и друга места. Деле се на цераде са позадинским осветљењем, које пропуштају светлост са задње стране и погодне су за светлеће рекламе, предње светлеће цераде које се најчешће користе за банере и зидни пејзаж и затамњене цераде које не пропуштају светлост и погодне су за обострано штампање. .

– За сечење користимо најбржи резач у класи РОЛАНД ЦАММ-1 ГР-640
брзина до 1,485 мм у секунди, макс. ширина 1.651 мм

Можемо радити на мучењу на следећим материјалима:
самолепљиве фолије, рефлектујуће фолије, термо-фолије за текстил, пескарене фолије, фолије за тонирање стакла, …

Разно

Поред производње рекламних полица и регала, купцима можемо понудити и разне жичане производе: еуро (блистер) куке, мреже и корпе. Производи од лима и цеви. Услуге обраде метала на ЦНЦ машинама за пробијање, услуге обраде метала на алатним машинама, услуге заваривања, услуге тачкастог заваривања и услуге завршне обраде електростатичким фарбањем (пластифицирањем).